VVSI Strand, Agárd (Velencei-tó)

Szerző: Révai Gyöngyi

A VVSI Strand a Velencei-tó egyik fizetős strandja, azonban a belépés 3 éven aluliak számára ingyenes. Ahogy belépünk a strand területére, egyből egy hatalmas homokos strandröplabda pályát pillanthatunk meg. Egy hosszú meccs után nagyon jólesik egy kis hideg víz. Szerencsére a pályától nem messze található egy csap, amiből nyugodtan ihatunk. Emellett itt található egy elég nagy, lassan mélyülő, árnyékolókkal fedett homokos gyereköböl is. A strand rengeteg pontjára nádfedeles pihenőasztalokat helyeztek ki paddal.

Röplabda pálya
Gyereköböl

Fürdés a Velencei-tóban

Ha már szívesen mennénk fürdeni, igénybe vehetjük az egyik kültéri öltözőt, és a lépcsős lejárókon keresztül bemehetünk a vízbe. A homokos talaj le van taposva a vízben. A fürdés után használatba vehetjük az egyik kültéri zuhanyzót.

Az öltöző és a zuhanyzó

Étkezés és sport a strandon

Az étterem bőséges kínálattal fogad minket. A kinti étkező árnyékolókkal van lefedve. Kicsit távolabb rábukkanhatunk egy kisebb játszótérre is. Mellette egy öt elemből álló sportterasz figyelhető meg, amit bátran kipróbalhatnak a látogatók. A strandolók el tudják helyezni biciklijüket a kerékpártárolókba.

Sportudvar
Játszótér

Napijegy16.00-tól
Felnőtt jegy1200 Ft700Ft
Gyermek jegy (3-14) 600 Ft350Ft
Családi jegy3000 Ft
Jegyárak

Elérhetőség:

2484 Gárdonyi, Tópart utca 17.