Tóparty Strand és Kemping, Gárdony (Velencei-tó)

Szerző: Révai Gyöngyi

A TóParty Strand és Kemping egy 1,5 hektáros területen fekszik. A belépésért fizetnünk kell.

A strand bejáratánál találunk 2-3 sokszínű kínálattal rendelkező büfét, ahol például kapható lángos, gyros, hamburger, palacsinta. Kicsit beljebb már több étkező kínálatából válogathatunk. Néhány falatozó elé padokat helyeztek ki napernyőkkel, így árnyékban ehetjük meg rendelésünket, de akár a fűben is helyet foglalhatunk, és gyönyörködhetünk a tó szépségében.

Szórakozás a strandon

Ezek mellett strandruhákat, úszógumit, hűtőmágneseket áruló standok is állnak az étterem mellett. A strand közepén egy játszótér helyezkedik el. A Velencei-tó partján a füves part mellett egy gyermeköböl lett kialakítva a kisebb gyermekek számára.

Éttermek
Strancuccokat áruló standok
Játszótér

Aktív kikapcsolódás a Velencei-tó partján

Ha aktiv kikapcsolódásra vágyunk, kipróbálhatjuk az egyik étkező mellett felállított pingpongasztalt, de a strandröplabda pályán is játszhatunk egy meccset. Elsősegély hely is van a strandon.

Strandröplabda pálya
Pingpongasztal

Fürdés és sportos szórakozás a vízben a Velencei-tó partján

Ha már fürdeni szeretnénk, lépcsős lejárókon keresztül bemehetünk a vízbe. Fedett tetejű ágyak kölcsönzésére is van lehetőségünk, aminek ára egész napra 5000 forint,16:00 órától pedig 2500 forint. Egy órára vízibiciklit 3000 forintért, egyszemélyes kajakot 1000 forintért, kétszemélyest 1800 forintért, SUP-ot 1900 forintért tudunk bérelni. Egy nagy fürdés után a zuhanyzókat is használatba vehetjük.

Bérelhető ágyak
Vízibiciklik

Kapcsolódó oldal:

Tóparty Strand