Napsugár Strand, Agárd (Velencei-tó)

Szerző: Révai Gyöngyi

A Napsugár Strand a Velencei-tó partján fekvő, két bejáratú, hatalmas területű fizetős strand. Amint megérkezünk a strandra, láthatjuk, hogy a füves part mellé kialakítottak egy hatalmas, árnyékolókkal teli, homokos gyereköblöt. A bejáratnál egymás mellett helyezkednek el a bőséges kínálattal rendelkező büfék. Egyes étkezők mellé padokat helyeztek el, ahol az árnyékban elfogyaszthatjuk ételünket, de egy árnyékos fa alatti padra is leülhetünk. A gyermekeket egy vízikalandpálya várja.

Büfék és étkezési lehetőségek a Napsugár Strandon.

A büfékben lehet kapni gyrost, hot-dogot, hamburgert, lángost és még sok más finomságot. Vannak fagyizók is, ahol változatos ízek közül válogathatunk.

Játszótér és sportolási lehetőségek a strandon

A lassan mélyülő, füves parton egy játszótér is található, ahol van hinta kisgyermekek számára, kettő csúszda, mászóka, egyensúlyozó, és még sok más érdekes játék. A játszótér mellett találjuk az ingyenes mosdót. Igénybevehetjük a kültéri öltözőket és zuhanyzókat is. Bérelhetünk vízibiciklit, SUP-ot és kajakot is. Kicsit távolabb a büféktől sportpályák helyezkednek el: két strandröplabda pálya, focipálya, kosárlabda és lábtenisz is.

A sportpályáktól nem messze áll egy kis szabadtéri színpad.

Elérhetőség:

2484 Agárd, Chernel István utca 1.